Rólunk

Móder Judit

A mozgás-és táncterápia számomra a gyermeki létbe való visszatérés egyedülálló lehetőségét adja. Egy olyan világba kerülhetek általa, ahol nem számítanak a szavak, nem számítanak a külső elvárások. A pici gyermek őszinteségével, nyitottságával és kreativitásával élhetem át a mozgás örömét, az önmagammal való azonosság gyógyító élményét.  Kisgyermekkorom óta szeretek mozogni, de felnőtté kellett válnom ahhoz, hogy rájöjjek, a mozgás igazi örömét számomra nem a sportteljesítmény, nem a  verseny adja. Felnőttként már ösztönösen olyan mozgásformákat kezdtem választani, melyekben a belső indíttatás, az önmagunkra hangolódás a cél. Ismerkedtem a modern balettal,  csikunggal, meditációs technikákkal, elkezdtem jógázni és autogén tréningezni. A testemre való hangolódás is ösztönzött abban, hogy elinduljak az önismeret további, mélyebb útjai felé, így találtam rá a mozgás-és táncterápiára is. Öt és fél évnyi saját élményt és képzési szakaszt követően 2013-ban szereztem csoportvezetői végzettséget. Ezzel egyidejűleg végeztem el a Pécsi Tudományegyetem pszichológia BA (viselkedéselemző) szakát.
Célom, hogy a hozzám fordulók maguk is átélhessék a mozgás-és táncterápiában rejlő gyógyító, élményt és önbizalmat adó lehetőségeket.


Fodor Józsa

Hiszem, hogy a mozdulat gyógyít és tanít, ha nem csak a testünket, de a tudatunkat is használjuk közben. Nagyon régóta foglalkoztat a mozgás, a mozdulat testet és lelket gyógyító ereje. Csodálatosnak tartom, hogy testem minden egyes sejtje reagál érzelmeimre, gondolataimra, a körülöttem történő eseményekre, és minden, de minden emléket őriz, ami eddig történt velem. A gyógyító mozgásformák közül a pszichodinamikus tánc- és mozgásterápia az egyik legkomplexebb technika, amelyből 2013-ban csoportvezetői diplomát szereztem. Ezen kívül alternatív mozgásterápiás képesítéssel rendelkezem, és jelenleg nemzetközileg akkreditált ayurvedikus jógaterapeuta képzésben vagyok. Célom, hogy a hozzám fordulók testi és lelki feltöltődését, tudatosulását, harmóniába kerülését segítsem az általam használt és a mindennapokban saját magamon is alkalmazott technikákkal.